Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

jaanuar 2014
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiiv

oriens.ee reostus kord kuus

Spamer juba väga palju aastaid. Eelmine kiri oli 2011. aastast aga vahepealsed kirjad on lihtsalt avaldamata, mitte saamata.
Received: from mail72.wdc01.mcdlv.net ([205.201.129.72]:37268)
by
v

——– Original Message ——–

Subject: Jaanuari tühjendusmüük
Date: Sun, 5 Jan 2014 10:58 +0000
From: Oriens sisustussalong <info . oriens . ee>
Reply-To: Oriens sisustussalong <info . oriens . ee>
To:


Jaanuari tühjendusmüük

body,#bodyTable,#bodyCell{ height:100% !important; margin:0; padding:0; width:100% !important; } table{ border-collapse:collapse; } img,a img{ border:0; outline:none; text-decoration:none; } h1,h2,h3,h4,h5,h6{ margin:0; padding:0; } p{ margin:1em 0; padding:0; } a{ word-wrap:break-word; } .ReadMsgBody{ width:100%; } .ExternalClass{ width:100%; } .ExternalClass,.ExternalClass p,.ExternalClass span,.ExternalClass font,.ExternalClass td,.ExternalClass div{ line-height:100%; } table,td{ mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt; } #outlook a{ padding:0; } img{ -ms-interpolation-mode:bicubic; } body,table,td,p,a,li,blockquote{ -ms-text-size-adjust:100%; -webkit-text-size-adjust:100%; } #bodyCell{ padding:0; } .mcnImage{ vertical-align:bottom; } .mcnTextContent img{ height:auto !important; } body,#bodyTable{ background-color:#F2F2F2; } #bodyCell{ border-top:0; } h1{ color:#606060 !important; display:block; font-family:Helvetica; font-size:40px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:-1px; margin:0; text-align:left; } h2{ color:#404040 !important; display:block; font-family:Helvetica; font-size:26px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:-.75px; margin:0; text-align:left; } h3{ color:#606060 !important; display:block; font-family:Helvetica; font-size:18px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:-.5px; margin:0; text-align:left; } h4{ color:#808080 !important; display:block; font-family:Helvetica; font-size:16px; font-style:normal; font-weight:bold; line-height:125%; letter-spacing:normal; margin:0; text-align:left; } #templatePreheader{ background-color:#FFFFFF; border-top:0; border-bottom:0; } .preheaderContainer .mcnTextContent,.preheaderContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .preheaderContainer .mcnTextContent a{ color:#606060; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateHeader{ background-color:#FFFFFF; border-top:0; border-bottom:0; } .headerContainer .mcnTextContent,.headerContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:15px; line-height:150%; text-align:left; } .headerContainer .mcnTextContent a{ color:#6DC6DD; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateBody{ background-color:#FFFFFF; border-top:0; border-bottom:0; } .bodyContainer .mcnTextContent,.bodyContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:15px; line-height:150%; text-align:left; } .bodyContainer .mcnTextContent a{ color:#6DC6DD; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateColumns{ background-color:#FFFFFF; border-top:0; border-bottom:0; } .leftColumnContainer .mcnTextContent,.leftColumnContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:15px; line-height:150%; text-align:left; } .leftColumnContainer .mcnTextContent a{ color:#6DC6DD; font-weight:normal; text-decoration:underline; } .centerColumnContainer .mcnTextContent,.centerColumnContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:15px; line-height:150%; text-align:left; } .centerColumnContainer .mcnTextContent a{ color:#6DC6DD; font-weight:normal; text-decoration:underline; } .rightColumnContainer .mcnTextContent,.rightColumnContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:15px; line-height:150%; text-align:left; } .rightColumnContainer .mcnTextContent a{ color:#6DC6DD; font-weight:normal; text-decoration:underline; } #templateFooter{ background-color:#F2F2F2; border-top:0; border-bottom:0; } .footerContainer .mcnTextContent,.footerContainer .mcnTextContent p{ color:#606060; font-family:Helvetica; font-size:11px; line-height:125%; text-align:left; } .footerContainer .mcnTextContent a{ color:#606060; font-weight:normal; text-decoration:underline; } @media only screen and (max-width: 480px){ body,table,td,p,a,li,blockquote{ -webkit-text-size-adjust:none !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ body{ width:100% !important; min-width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnTextContentContainer]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnBoxedTextContentContainer]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcpreview-image-uploader]{ width:100% !important; display:none !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ img[class=mcnImage]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnImageGroupContentContainer]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageGroupContent]{ padding:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageGroupBlockInner]{ padding-bottom:0 !important; padding-top:0 !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ tbody[class=mcnImageGroupBlockOuter]{ padding-bottom:9px !important; padding-top:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnCaptionTopContent],table[class=mcnCaptionBottomContent]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnCaptionLeftTextContentContainer],table[class=mcnCaptionRightTextContentContainer],table[class=mcnCaptionLeftImageContentContainer],table[class=mcnCaptionRightImageContentContainer],table[class=mcnImageCardLeftTextContentContainer],table[class=mcnImageCardRightTextContentContainer]{ width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardLeftImageContent],td[class=mcnImageCardRightImageContent]{ padding-right:18px !important; padding-left:18px !important; padding-bottom:0 !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardBottomImageContent]{ padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardTopImageContent]{ padding-top:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardLeftImageContent],td[class=mcnImageCardRightImageContent]{ padding-right:18px !important; padding-left:18px !important; padding-bottom:0 !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardBottomImageContent]{ padding-bottom:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnImageCardTopImageContent]{ padding-top:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnCaptionLeftContentOuter] td[class=mcnTextContent],table[class=mcnCaptionRightContentOuter] td[class=mcnTextContent]{ padding-top:9px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnCaptionBlockInner] table[class=mcnCaptionTopContent]:last-child td[class=mcnTextContent]{ padding-top:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnBoxedTextContentColumn]{ padding-left:18px !important; padding-right:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=columnsContainer]{ display:block !important; max-width:600px !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=mcnTextContent]{ padding-right:18px !important; padding-left:18px !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=templateContainer],table[id=templateColumns],table[class=templateColumn]{ max-width:600px !important; width:100% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h1{ font-size:24px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h2{ font-size:20px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h3{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ h4{ font-size:16px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[class=mcnBoxedTextContentContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=mcnBoxedTextContentContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ table[id=templatePreheader]{ display:block !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=preheaderContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=preheaderContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=headerContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=headerContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=bodyContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=bodyContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=leftColumnContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=leftColumnContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=centerColumnContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=centerColumnContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=rightColumnContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=rightColumnContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:18px !important; line-height:125% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=footerContainer] td[class=mcnTextContent],td[class=footerContainer] td[class=mcnTextContent] p{ font-size:14px !important; line-height:115% !important; } } @media only screen and (max-width: 480px){ td[class=footerContainer] a[class=utilityLink]{ display:block !important; } }

a title=”” href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=a” target=”_self”> img width=”122″ align=”left” alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com/0/images/I.png”>

ORIENS SISUSTUSSALONG

            Eestis valmistatud tammepuidust kvaliteetmööbel

a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=0a” title=”” target=”_self”> img align=”left” alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com//images/jaanuar7b56e7.jpg” width=”564″>

Müüme lao tühjaks ja teeme ruumi uutele toodetele!
Palju häid pakkumisi, tule ja vaata salongis või meie kodulehel!
a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=0a” target=”_self”>www.oriens.ee 

Eritellimusmööbel -20%
Diivanid ja tugitoolid -22%
Kellad -20% 
Lauanõud -30%

a href=”http://woodek.us3.list-manage1.com/track/click?u=a” title=”” target=”_self”> img alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com//images/KH_4106_1.jpg” width=”164″>
a href=”http://woodek.us3.list-manage2.com/track/click?u=00a” title=”” target=”_self”> img alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com/0/images/e.jpg” width=”164″>
a title=”” href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=” target=”_self”> img width=”164″ alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com/0/images/KH_4.jpg”>
a title=”” href=”http://woodek.us3.list-manage1.com/track/click?u=0a” target=”_self”> img width=”164″ alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com//images/K_H_096l4.jpg”>
a title=”” href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?0a” target=”_self”> img width=”164″ alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com/KH_7299.1.jpg”>
a title=”” href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=0a” target=”_self”> img width=”164″ alt=”” src=”https://gallery.mailchimp.com/_n_Copy.jpg”>

Ilusat ja õnnelikku aastat!
a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=0a”>www.oriens.ee
a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/click?u=00a”>www.facebook.com/oriens.ee

TALLINNA SALONG
Villardi 22, 10136 Tallinn
.a href=”mailto:info . oriens . ee”>info . oriens . ee

TARTU SALONG
Tehase 16,
Sisustus E Kaubamaja
tartu . oriens . ee

This email was sent to
a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/about?u=08″ target=”_blank”>why did I get this?    a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=08″>unsubscribe from this list    a href=”http://woodek.us3.list-manage.com/profile?u=000a”>update subscription preferences
Oriens sisustussalong · Villardi 22 · Tallinn 10136 · Estonia

@media only screen and (max-width: 480px){ table[id=”canspamBar”] td{font-size:14px !important;} table[id=”canspamBar”] td a{display:block !important; margin-top:10px !important;} }


img src=”http://woodek.us3.list-manage.com/track/open.php?u=0a” height=”1″ width=”1″>
v

Kommentaare ei oodata.