Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

august 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiiv

aerotraffic.com spam

I see you could have more visitors because there are not many comments on your site yet. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your site: http://aerotraffic.com/web-traffic/. I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps 🙂 Take care.

Veel üks anonüümne domeen, mis postitab rämpsu. Kui otsite korraliku teenuse pakkujat, siis seda aitab valida tegeliku domeeni omaniku avalikustamine. Kui peaks tekkima probleeme, on ka kellegi poole pöörduda, muidu põrkute lihtsalt nimekapile.

Domain aerotraffic.com

Date Registered: 2012-7-17
Date Modified: 2012-8-14
Expiry Date: 2013-7-17

DNS1: ns1.venueseo.com
DNS2: ns2.venueseo.com

Registrant
Fundacion Private Whois
Domain Administrator

Kommentaare ei oodata.