Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

detsember 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiiv

Uuendus info süstematiseerimisel

Siiani sisestatud spam kirjad ei ole ole olnud alati kronoloogilises järjekorras sisestatud. Näiteks on siia ülesse pandud alles kolmanda või neljanda kirja saabumise järel ja esimesed 2 kirja on näiteks läinud mitme kuu tagusele kuupäevale.

Selleks, et lihtsustada uuenduste üle arvestuse pidamist, hakkan edaspidi neile silti lisama, mis on 6-kohaline number. See kujuneb järgnevalt: aasta kaks viimast numbrit, kuu, kuupäev. Näiteks tänased uuendused saavad külge sildi 101212.

Kommentaare ei oodata.