Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

oktoober 2010
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiiv

Äriühinguõigus spam Preismann Koolitus

Received: from wpmann by delta.alfanet.ee with local (Exim 4.69)
(envelope-from )
id

e

——– Original Message ——–

Subject: Äriühinguõigus
Date: Thu, 21 Oct 2010 19:33:56 +0300
From: Preismann Koolitus <koolitus . preismann . ee>
To:

Tere!

Tuletame Teile meelde, et 4. novembril 2010. a toimub koolitus UUT ÄRIÜHINGUÕIGUSES.

Koolitusel käsitletakse ühinguõiguse aktuaalsemaid küsimusi – aktsionäride õigustega ja üldkoosoleku korraldamisega seotud muudatusi äriseadustikus, eurole üleminekuga seonduvat ning Riigikogus 29.09.2010 vastu võetud nn konkurentsivõimelise osaühingu regulatsiooni (sh asutamine sissemakseid tegemata, mitterahalise sissemakse tegemine ja vastutus mitterahalise sissemakse ebaõige hindamise korral, erisused pankroti väljakuulutamisel, muudatused audiitorkontrolli osas, osakapitali suurendamine/vähendamine, osade võõrandamise ja koormamise muudatused). Samuti räägitakse vastava uuema kohtupraktika varal ühingu otsuste vaidlustamisest võlausaldajate poolt, juhatuse liikme vastutusest eriolukordades, hea usu põhimõtte kohaldamisest, aktsionäride vastutusest ühingu ja teiste aktsionäride ees jpm.

Täname kõiki, kes juba registreerunud on!

Lugupidamisega
Preismann Koolitus

Teade on saadetud Teile heas usus lootusega, et pakutavast infost võiks Teile kasu olla. Kui Te ei soovi meilt e-maili teel infot saada, klikkige allpool olevat linki või andke meile teada .a href=”koolitus . preismann . ee”>koolitus . preismann . ee.

e

e

Kommentaare ei oodata.