Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

september 2010
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiiv

Spam kirja filtrid domeenide blokeerimiseks

NB! Seda postitust siin enam ei uuenda, see asub lehe üleval ribal toodud lehel: https://www.veebimees.info/filter/

Järgnevalt loetelu siin varem avaldatud späm e-mailide saatjate domeenide kohta, et iga kasutaja saaks nende abil blokeerida ka edasisi soovimatuid sõnumeid. Nimekiri ei ole täielik, sest mõni siin avaldatud kiri võis jääda tähelepanuta või kasutasid nad teisi späm kirjade saatmise nimekirju ja pole selle tõttu siin avaldatavate postkastide peale kirjutanud.

Kommentaare ei oodata.