Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

oktoober 2009
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiiv

Aafrika õhtu Ammende Villas: spam

Jälle tundmatu saaja ja pankrotini aega umbes 9 kuud. Maksuvõlg oli vist juba paar miljonit.

——– Original Message ——–

Subject: Aafrika õhtu Ammende Villas 24.10.2009
Date: Wed, 21 Oct 2009 17:08:18 +0300
From: Ammende Villa <Sale . ammende . ee>
To: <verner . ri . ee>

Aafrika kuumad rütmid Ammende Villas

Kontrastsed maastikuvaated, haruldane loomariik, erinevate kultuuride virvarr… Aafrika on maa, mis pulbitseb! Jaluta mõtteis kuldsetele randadel, sule silmad ning tunne õhus Sansibari vürtside joovastavat aroomi. Unista Aafrika salapärasest ööst – ülal laotumas lõunamaised tähed, saatjaks sajad tundmatuid ööhääled. Too kauge lõunamaa enesele lähemale…

24. oktoobril kell 19:00 Ammende Villas

UGANDA FOLKMUUSIKUD JOEL SEBUNJO JA BUKKO BRITE

Kontserdipileti hind: 190 EEK/in., piletid müügil Ammende Villas ja Piletilevi müügipunktides.

Aafrikateemalise õhtusöögi hind: 450 EEK/in.

Majutuspaketi hind: De Luxe toas 2765 EEK/ Sviidis 3545 EEK/ Mahagon Sviidis 4520 EEK/ Ammende Sviidis 5560 EEK

Pakett sisaldab: Majutust Ammende Villa sviidis või de luxe toas / Aafrikateemalist õhtusööki kahele / 2 pääset Joel Sebunjo kontserdile/ Rikkalikku hommikusööki

Joel Sebunjo on Uganda päritolu laulja ja multiinstrumentalist. Tema muusika seob mitmesuguseid muusikastiile nagu mbalax, mali blues, salsa ja rai. Enamasti eelistab Sebunjo oma lugusid esitada kõrvitsast valmistatud keelpillil nimega kora. Noor muusik kasvas üles Ugandas, kus õppis mängima mitmesuguseid rahvapille nagu endongo (sisalikunahast keelpill), amandinda (marimba Aafrika eelkäija) ja kalimba (väike metallist klahvidega löökpill, nn. pöidlaklaver). Pisut hiljem studeeris ta kora`t ja mandinkede hõimu rahvamuusikat Lääne-Aafrikas (Senegalis, Gambias ja Malis) selliste tuntud meistrite käe all nagu Alagi Mbye, Kouyateh & Cissoko Jali perekonnad ja Malist tuntud Toumani Diabate. Täna asub ta muusikaliselt Lääne ja Ida-Aafrika vahelisel ristteel. Sebunjo repertuaari kuuluvad nii tema enda lood kui Uganda rahvalaulud, mida on täiendatud rütmiliselt ja meloodiliselt kaasakiskuvate mandinkede rahvalauludega. Tema kontsert on reis, mis laseb kuulajail avastada Aafrika kontinendi põneva folkloori ja kaasahaaravad lood. Need lood seisavad oleviku ja tuleviku vahel ning aitavad publikul rännata ajas tagasi ja avastada Aafrika muusika juured. Sebunjo kontserdil põletatakse fusioni sulatusahjus kokku kora ja kitarr, endongo ja endere. Kitarril saadab noort koravirtuoosi Bukko Brite.

Info ja reserveerimine:

Ammende Villa Hotell & Restoran
Mere pst. 7, 80010 Pärnu

Tel. 44 73 888, .a href=”mailto:sale . ammende . ee”>sale . ammende . ee, .a href=”http://www.ammende.ee/” target=”_blank”>www.ammende.ee

Kui Te ei soovi edaspidi saada Ammende Villa uudiskirju, palun saatke vastavasisuline sõnum e-kirja aadressil: sale . ammende . ee

Kommentaare ei oodata.