Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

september 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiiv

spam kirja koostaja kaebas selle levimise peale Andmekaitse inspektsiooni

Üsna huvitava kirja sain seoses Eesti firmade späm kirju sisaldava interneti kogumikuga. Altex Marketing väitis, et nende aadressil altex.ee sisaldunud Maalehe reklaamiga failid olid kellegi poolt pahatahtlikult spämmitud. Nad kaebasid kirja levitamise isegi Andmekaitse inspektsiooni.

.a href=”http://virgokruve.wordpress.com/files/2009/09/0808433-altex-kaebas-ennast-spam-kirja-saatjana-andmekaitse-inspektsiooni.jpg”>altex.ee kaebas ennast spam kirja saatjana andmekaitse inspektsiooni. Katke nende saadetud kirjast seoses lehega www.veebimees.info

altex.ee kaebas ennast spam kirja saatjana andmekaitse inspektsiooni. Katke nende saadetud kirjast seoses lehega www.veebimees.info

Kas keegi teab sellest juhtumist lähemalt?

Minu senises praktikas oleks see esmakordne kui späm kirja valmistaja või vähemalt seda oma serveris hoidnud isik esitab selle levimise peale kaebuse ja veel Andmekaitse inspektsiooni. Kas mitte taolise kirja ja meili sisu ei olegi võimalikult palju levida.

Muideks, see kõnealune kiri on veel endiselt vaadetav

.a href=”http://www.altex.ee/disain/maaleht/email/maaleht-elisa.html” target=”_self”>http://www.altex.ee/disain/maaleht/email/maaleht-elisa.html

ja späm kirjana nimekirjas

www.veebimees.info/2008/12/02/altex-ee-saadab-spam-kirja-ajalehe-maaleht-nimel/

Tuletan meelde, et varem on ähvardatud späm kirja internetis avaldamise eest (mis oli saadetud mulle postkasti) mind ka lausa kohtusse kaebamisega, et taoline reklaamsõnumi juurde firma võlgade, kontaktide ja isikute nimede lisamine neile ehk spämmi saatjatele ei sobivat.

Kommentaare ei oodata.