Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

veebruar 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Arhiiv

Reklaami valmistaja reklaamib ennast spam kirjadega

——– Original Message ——–

Subject: Veebruari pakkumised – ainult 7 päeva!
Resent-Date: Tue, 17 Feb 2009 11:35:36 +0200 (EET)
Resent-From: uudiskiri-bounces . vipline . ee (Zemm)
Date: Tue, 17 Feb 2009 11:33:44 +0200 (EET)
From: Vipline <info . vipline . ee>
Reply-To: Vipline <info . vipline . ee>
To: uudiskiri . vipline . ee

Vipline wide-format printing solutions <!– body { SCROLLBAR-FACE-COLOR: black; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: black; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } table, tr, td { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .content { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .content A { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .content A:hover { FONT-SIZE: 11px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu A { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu A:hover { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffcc00; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu { FONT-SIZE: 10px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu A { FONT-SIZE: 10px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu A:hover { FONT-SIZE: 10px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .li { COLOR: d30900; SIZE: 10px; } .copyright { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .copyright A { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .copyright A:hover { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffcc00; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .checkbox { width:15px; height:15px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; } .input { height:21px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #faf7f7; background:url(‘img/input.jpg’); background-repeat:repeat-x; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: right; } .input_yellow { height:21px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #fdf1a2; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: right; } .textarea { height:100px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #faf7f7; background:url(‘img/textarea.jpg’); background-repeat:repeat-x; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: left; SCROLLBAR-FACE-COLOR: white; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: white; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: black; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: white; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: white; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; } .textarea_yellow { height:100px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #fdf1a2; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: left; SCROLLBAR-FACE-COLOR: white; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: white; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: black; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: white; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: white; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; } .button { height:21px; border-top: 0px solid #dac5c5; border-left: 0px solid #dac5c5; border-right: 0px solid #dac5c5; border-bottom: 0px solid #dac5c5; background-color:faf7f7; background-repeat:no-repeat; FONT-SIZE: 11px; COLOR: 966d6d; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: center; } hr { color: dac5c5; height:1px; } content img { border-top: 1px solid #804040; border-left: 1px solid #804040; border-right: 1px solid #804040; border-bottom: 1px solid #804040; } –>

.a href=”http://www.vipline.ee/index.php?nl&lang=rus&page=17″ target=”_blank”>по-русски
.a href=”http://www.vipline.ee/index.php?nl” target=”_blank”>

.a href=”http://www.vipline.ee/?folder=1&nl” target=”_blank”>

VEEBRUARI PARIM PAKKUMINE!
Hinnad stendidele kuni -70% ALL
Lisaks küsi kõige paremat pakkumist ka DIGITRÜKILE

PVC Banner (200dpi) – Hind alates 89 EEK/m2
PVC Kleebiskile (360dpi) – Hind alates 99 EEK/m2

HINNAD KEHTIVAD AINULT KUNI 25.02.2009

Lisainfo: .a href=”mailto:sales . vipline . ee”>sales . vipline . ee

.a href=”http://www.vipline.ee/?folder=1&nl” target=”_blank”>

Kui Te ei soovi enam saada meie sooduspakkumisi, saatke tühi kiri aadressil: .a href=”mailto:uudiskiri-unsubscribe . vipline . ee”>uudiskiri-unsubscribe . vipline . ee

Kommentaare ei oodata.