Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

september 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiiv

Spam From: Keio Soomelt www.concert.ee

——– Original Message ——–

Subject: Obraztsova konkursi laureaadid
Date: Wed, 17 Sep 2008 07:46:02 +0300
From: Keio Soomelt <keio.soomelt . concert . ee>
To: <keio.soomelt . concert . ee>
Hea kontserdikülastaja!
Juba täna esinevad Jõhvi Kontserdimajas rahvusvahelise Jelena Obraztsova konkursi laureaadid!

”Noored talendid”

Kolmapäeval, 17.septembril kell 19:00
Jelena Obraztsova VI rahvusvahelise konkursi laureaadid:

KSENIJA VOLKOVA ( sopran, Moskva ), ANNA MARKAROVA( mezzo, Peterburg),

PAVEL ŠMULEVITŠ( bass, Peterburg )

Klaveril Maria Tšernova ja Anatoli Kuznetsov

Jõhvi kontserdimaja
120/90

Konkursi idee autor ja korraldaja on üks kuulsamaid vene ooperisoliste Jelena Obraztsova.
Augustis 2008 toimub konkurss juba seitsmendat korda – Eestisse tulevad kontserte andma eelmise aasta parimad solistid.

Kavas Verdi, Puccini, Mascagni, Catalani, Tšaikovski, Schubert, Rahmaninov.

Anna Markarova

(mezzo) lõpetas 2000. aastal Rostovi Sergei Rahmaninovi nimelise Riikliku Konservatooriumi. Aastatel 1999–2006 tegutses ta solistina Rostovi Riiklikus Muusikateatris. Alates 2006. aastast on ta solist Maria Teatri Noorte Solistide Akadeemias.

Anna Markarova pälvis I preemia Rahvusvahelisel Nikolai Rimski-Korsakovi nim Noorte Ooperilauljate Konkursil 2006. aastal. 2007. aastal saavutas ta II koha Rahvusvahelisel Jelena Obraztsova nim noorte ooperilauljate konkursil.

Mitmed esinemised on viinud teda Saksamaale, Inglismaale, Portugali, Itaaliasse ja Hispaaniasse.

Rollid: Olga (Tšaikovski “Jevgeni Onegin”), Carmen (Bizet “Carmen”), Ljubaša (Rimski-Korsakov “Tsaari mõrsja”), printsess Eboli (Verdi “Don Carlos”), Polina (Tšaikovski “Padaemand”), Santuzza (Mascagni “Talupoja au”).

Ksenia Volkova

(sopran) sündis 1979. aastal Ufaas muusikute perekonnas. Ta lõpetas Blagoveštšenski linna muusikakolledži pianisti ja vokalistina, õpetajaks tema ema Antonina Volkova, kuulus vene sopran.

1999. aastal omistati Ksenia Volkovale I preemia Vladivostokis toimunud rahvusvahelisel lauljate konkursil.

Aastal 2000 astus Ksenia Volkova Gnessini-nimelisse Muusikaakadeemiasse, mille lõpetas professor Natalja Troitskaja juhendamisel 2005. aastal cum laude. 2007. aastal omandas ta samas magistrikraadi Ruzanna Lisitsiani klassis. Samal aastal sai ta III preemia VI Elena Obraztsova nim noorte lauljate konkursil (Peterburg, Venemaa) ning II preemia V Üle-Venemaalisel romansside konkursil (Vladimir, Venemaa).

Ksenia Volkova töötab solistina Moskvas Jevgeni Kolobovi nim ooperiteatris ning annab kontserte Moskvas ja teistes Venemaa suuremates linnades.

Pavel Šmulevitš

(bass) sündis 1982. aastal. Aastal 2000 astus ta Rimski-Korsakovi-nimelisse Konservatooriumisse (Peterburg) ning sai solistiks Marinski Teatri Noorte Lauljate Akadeemias.

2005. aastal sai Pavel Šmulevitš III koha Rahvusvahelisel Pavel Lisitsiani nim konkursil ning 2006. aastal III preemia Rahvusvahelisel Rimski-Korsakovi-nimelisel noorte ooperilauljate konkursil. 2007. aastal võitis ta II koha Rahvusvahelisel Elena Obraztsova nim konkursil noortele ooperilauljatele.

Pavel Šmulevitš on andnud kontserte Saksamaal, USA-s, Itaalias, Inglismaal jm.

* * *

Elena Obraztsova on maailma ooperitaevas üks esimesi ja kuulsamaid vene soliste. Ta on esinenud sellistel nimekate ooperimajade lavadel nagu Moskva Suur Teater ja Peterburi Maria Teater, La Scala, El Gran Teatre del Liceu, Grand Opera, Covent Garden, Metropolitan Opera ja San Francisco Opera. Elena Obraztsova on teinud koostööd selliste ülemaailmsete tähtedega nagu Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Nicolai Ghiaurov, Mirella Freni, Renata Scotto, Carlo Bergonzi, Fedora Barbieri, Nikolai Giuselev, Montserrat Caballe… Samuti on ooper teda kokku viinud maailmakuulsate orkestrite ja dirigentidega: Herbert von Karajan, Ricardo Mutti, Lorin Maazel ja Claudio Abbado.

Elena Obraztsova lõpetas 1964. aastal Rimski-Korsakovi-nimelise Peterburi konservatooriumi. Debüüt toimus tudengina 1963. aastal Peterburi Suures Teatris Mussorgski ooperiga “Boriss Godunov” (Marina Mnišek). Tema järgmised suuremad rollid olid Polina ja Krahvinna (Tšaikovski “Padaemand”), Maria ja Hélène Bezuhhova (Prokofjev “Sõda ja rahu”), Amneris (Verdi “Aida”), Marfa (“Hovanštšina”), Printsess (Cilea “Adriana Lecouvreur”), Carmen (Bizet “Carmen”), Azucena (Verdi “Trubaduur”), Delila (Saint-Saëns “Simson ja Delila”), Ljubov (Rimski-Korsakov“Sadko”) ja paljud teised.

Lisainfo ja piletid:

Jõhvi kontserdimaja
Pargi 40, 41537 Jõhvi
Tel: 334 2000

Müügijuht
Keio Soomelt

Tel: 334 2006
Mobiil: 58200429
.a title=”blocked::mailto:keio.soomelt . concert . ee” href=”mailto:keio.soomelt . concert . ee”>keio.soomelt . concert . ee

.a title=”blocked::http://www.concert.ee/” href=”http://www.concert.ee/”>www.concert.ee

Kommentaare ei oodata.