Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

september 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiiv

Spam from: lillesober.ee Aiamess

from <uudiskiri . aiasober . ee>;

——– Original Message ——–

Subject: Lillemess
Resent-Date: Wed, 3 Sep 2008 12:03:59 +0300 (EEST)
Resent-From: uudiskiri-bounces . aiasober . ee (Zemm)
Date: Wed, 03 Sep 2008 12:00:45 +0300
From: klienditeavitus . aiasober . ee <klienditeavitus . aiasober . ee>
To: klienditeavitus . aiasober . ee <klienditeavitus . aiasober . ee>
Lillemessil 12, 13 ja 14 septembril Tartu Näituste hallis annab tooni iluaiandus. Aiasõber on messil esindatud soliidse püsilillede valikuga teise messihalli keskel. Hea Sõber, kui Sul on plaanis Lillemessi Tartus külastada, siis on meil Sulle suurepärane pakkumine. Tellides Aiasõbra kodulehel .a href=”http://www.aiasober.ee/”>http://www.aiasober.ee/ eksponeeritud taimi, võtame need Sinu jaoks messihalli kaasa. Lisapreemiana saadame kõigile, kelle tellimus ületab 600.- krooni postiga messikutse, millega saab tasuta ühekordselt siseneda messi halli. Tellida saab tänasest kuni 10-nda septembrini. Kutse saadame Sulle tellimuses näidatud aadressil kiripostiga koju, kui oled tellimuses maininud, et soovid taimed kätte saada Lillemessil. Nõnda tegutsedes on mugav tabada kaks kärbest korraga; saab ilma postimaksuta tellitud taimed kätte ja piisavalt suure tellimuse korral on garanteeritud tasuta pääs Tartu Lillemessile. Värvikad messimuljed on justkui pealekauba.
Lillemessi kohta rohkem infot leiab klõpsates lingil: .a href=”http://www.tartunaitused.ee/lillemess/”>http://www.tartunaitused.ee/lillemess/
Sügisene lillemessi toimumise aeg on hea sellepoolest, et võimaldab eksponeerida väga palju aiailu taimi nende täies kasvufaasis. Paljud puud-põõsad näitavad oma suurepärast sügisvärvi, paljud püsililled on jõudnud oma ilu tippu.
Messihallist lahutab Aiasõbra aiandit vaid 7 minutit autosõitu Tallinna suunas. Messi päevadel on aiand külastajatele avatud 8-19-ni. Aiandis saab endiselt ära anda istikupotte suuruses alates 1 liiter. Iga 20 aiandisse toodud vähemalt ühe liitri suuruse poti kohta kingime päevaliilia ’Texas Sunlight’ istiku, mille letihind on 45.-.
Kuidas meid leida info on kättesaadav aadressil: .a href=”http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est”>http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est
Värvikat sügise algust soovides,
Aiasõber.

Vabandame, kui meie kiri Teid häiris. Teie e-mail on saadud avalikest allikatest. Kui Te ei soovi edaspidi meilt uudiskirju saada, siis palun saatke kiri aadressile aiasober . aiasober . ee kirjutades subjekti reale: EEMALDA

Kommentaare ei oodata.