Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

august 2008
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiiv

Istikupotid, lillesibulad ja ringkäik aias. spämm

From: "klienditeavitus . aiasober . ee" <klienditeavitus . aiasober . ee>
Received: from webmail.zone.ee (localhost [127.0.0.1])
	by webmail.zone.ee

——– Original Message ——–

Subject: Istikupotid, lillesibulad ja ringkäik aias.
Resent-Date: Tue, 19 Aug 2008 12:29:28 +0300 (EEST)
Resent-From: uudiskiri-bounces . aiasober . ee (Zemm)
Date: Tue, 19 Aug 2008 12:27:33 +0300
From: klienditeavitus . aiasober . ee <klienditeavitus . aiasober . ee>
To: klienditeavitus . aiasober . ee <klienditeavitus . aiasober . ee>
Hea aia- ja taimesõber,
vanade istikupottide eest saab kingituse. Aiasõber saab korduskasutada Sinu jaoks tarbetuid istikupotte, mis on aja jooksul kogunenud panipaikadesse.
Kui oled külastamas meie aiandit, võta oma vanad, kuid veel terved plastist istikupotid kaasa ja meie kingime iga 20 toodud poti kohta Sulle ühe aed-päevaliilia ’Texas Sunlight’ kaheaastase istiku, mille tavahind on 45.-. Võtame vastu kõik terved plastist istikupotid suurusega 1,0 kuni 7 liitrit. ’Texas Sunlight’ on Eesti oludes üks vastupidavamaid ja kiirekasvulisemaid päevaliilia sorte, mis kannab õisi aasta-aastalt üha rikkalikumalt. Pilti saab vaadata ja lisainfot lugeda klõpsates lingil: .a href=”http://www.aiasober.ee/index.php?Shop=1&ID=464&Lang=est”>http://www.aiasober.ee/index.php?Shop=1&ID=464&Lang=est Selliselt säästval viisil toimides oleme Sinuga ka loodusesõbrad.
Lillesibulad on nüüd kohal ja neid saab nii tellida kui kohapeal osta. Nartsisside ja hüatsintide mugulaid võib kohe istutama hakata. Tulpide ja krookuste mahapanekuga võiks veel veidi oodata, kuni pinnas on jahtunud umbes 9 kraadini. Sortimendiga saab tutvuda aadressil .a href=”http://www.aiasober.ee/”>www.aiasober.ee
Ringkäik varasügiseses aias. Sel aastal saab viimast korda osaleda aiaringkäigul koos bioloog Saima Kaarnaga. Ringkäigud toimuvad pühapäeval 24.augustil algusega kell 11.00 ja esmaspäeval, 25.augustil algusega kell 17.30. Ringkäigud on tasuta ja toimuvad mainitud ajal mistahes ilma korral. Olenevalt huvist kestab üritus 1,5 kuni 2 tundi. Pildistamine ja filmimine on lubatud.
Suure huvi tõttu palume sel korral eelregistreeruda telefonil 551 0131 või 735 1278. Või e-posti teel: .a href=”mailto:aiasober . aiasober . ee”>aiasober . aiasober . ee Vajadusel korraldame lisaringkäigu. Gruppidel alates 10 inimest palume eraldi aeg kokku leppida helistades eeltoodud numbritel või e-kirja teel.
Kuidas meid leida info on kättesaadav aadressil: .a href=”http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est”>http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est
Meeleolukat suvelõppu soovides,
Aiasõber.

Vabandame, kui meie kiri Teid häiris. Teie e-mail on saadud avalikest allikatest. Kui Te ei soovi edaspidi meilt uudiskirju saada, siis palun saatke kiri aadressile aiasober . aiasober . ee kirjutades subjekti reale: EEMALDA

Kommentaare ei oodata.