Spam andmebaas

Siin toodud kirjad on saaja postkasti jõudnud soovimatult. Puuduvad varasemad kontaktid spämmi saatjaga. Kas Teie usaldaksite firmat, kes reklaamib ennast rämpskirjade saatmise vahendaja kaasabil? Ükski kiri pole ainukordne vaid saabunud identsena mitmele saajale.
Teeme klientidele otsustamise lihtsamaks ja ebaeetiliste firmade tuvastamise kergemaks. Nad lootsid lühiajalist tähelepanu, kuid saavad pikaajalise koha otsingumootorite tipus.
Siin toodud kirjad on parim näide, kuidas mitte oma firmat reklaamida, sest sellega on ka teie maine väärt vaid mõned sendid mis kulusid masspostituse tellimiseks!
Kui külvad spam kirju, siis saad ka ise spam kirju peatselt vastu (robotid korjavad seda siit)
This database contains Estonian spam e-mail examples. All e-mail letters are sent without previous contacts between sender and receiver. If you do not want to receive them as well, then don´t reveal your address to Krediidiinfo.ee, EENet.ee or any other public data holder.

Kalender

aprill 2006
M T W T F S S
« Mar   May »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiiv

IK Speditori veokid transpordi teenus

Received: from fcl.ik.ee (fcl.ik.ee [192.168.2.10])
by linux.ik.ee (Postfix)

——– Original Message ——–

Subject: Kümme aastat kavaliteetset transporditeenust Eesti turul!
Date: Fri, 28 Apr 2006 18:03:04 +0300
From: Janek Kask <Janek.Kask . ikspeditor . com>
To:

Kampaaniahinnad osakoormate vedudele Saksamaa tööstuspiirkonnast

Kallis klient, partner, meil on rõõm teatada, et IK Speditor saab tänavu kümne aastaseks! Oleme kogunud väärika kogemustepagasi, mis on kliendi rahulolu näol kergesti hinnatav.

Kampaaniahinnad osakoormate vedudele Saksamaa tööstuspiirkonnast!

Üks suundadest, millega oleme tegelenud alates 1996. aastast, on Saksamaa.

Saksaamaa tööstuspiirkonnas Wuppertalis (D-42279) asub IK Speditor’i koostööpartneri L.W. Cretschmar GmbH & Co terminal , läbi mille kaupu konsolideerides on meie haardeulatuses suurem osa mandri – Euroopast.

Väikekaupade vedu läbi Wuppertalis asuva terminali on süsteemne ning kliendile taskukohane.

Saksamaa on hetkel intensiivseim kaubaveosuund, kus iganädalaselt laeb kaupu kümmekond IK Speditori veokit. Suuremate kaubakoguste puhul suunatakse treiler otse laadimispaika, seega võib kaup jõuda sihtkohta ilma ümberlaadimisteta. Väikesed kaubakogused toimetatakse meie partneri poolt nädala jooksul Wuppertalis asuvasse terminali , kust  meie autod laevad kaupu Eestisse igal reedel. Kaubad saabuvad Eestisse ja mujale Baltikumi järgmise nädala esimesel poolel (esmaspäeviti– teisipäeviti). Samal põhimõttel toimib teenus ka ekspordisuunal. Viimane tellimuse esitamise tähtaeg on soovitavalt hiljemalt neljapäeva ennelõunal, kuid võimaluse piires oleme täitnud ka tellimusi Saksamaalt laadimiseks, mis on laekunud neljapäeva õhtul või isegi reedel.

Meie partner Saksamaal: www.cretschmarcargo.de

Hinnapäringud:

info . ikspeditor . com

www.ikspeditor.com

Kommentaare ei oodata.