See kiri saadeti jaanuari lõpus aga veebruari lõpuks on ilmselt kõnealune äriühing juba tegevust lõpetamas seoses makseraskustesse sattumisega. Loe altpoolt Tarbijakaitseameti üleskutset klientidele kahjutasu nõuete esitamisest.
v
Received: from wimaxlan (gprs-inet-65-20.elisa.ee [194.150.65.20])
by smtp.uninet.ee (Postfix)
v
——– Original Message ——–
Subject:
Võida reis kahele Hong Kongi!
Date:
Wed, 27 Jan 2010 20:26:30 +0200
From:
Reisima.net <info . reisima . net>
Reply-To:
info . reisima . net
To:
Tere!
Anname teada 2-inimese [...]
See spam oli saadetud Äriregistrile avalikustatud e-maili aadressile! Samuti kasutati masspostituse teenuse pakkujat.
Received: by mail2market.net (Postfix, from userid 106)
id BAC; Tue, 26 Jan 2010 12:15:14 +0200 (EET)
v
——– Original Message ——–
Subject:
Koolitus “Varade ja varude inventuuri läbiviimine ning dokumenteerimine” soodushinnaga kuni 29. jaanuar!
Date:
Tue, 26 Jan 2010 12:15:14 +0200 (EET)
From:
raamatupidaja.ee <registreerimine . raamatupidaja . ee>
Reply-To:
registreerimine . raamatupidaja . [...]
See spam oli saadetud Äriregistrile avalikustatud e-maili aadressile. Miks nad küll arvavad, et Eesti Vabariigile antud aadressile oodatakse ka nende pakkumisi?
Eriti vihaseks teeb mind aga asjaolu, et Eesti Vabariik ehk antud juhul Äriregistri infot hoidev RIK ei kasuta ettevõtte e-maili näiteks selleks, et tuletada meelde aruande esitamise tähtaja ületamist. Kui saatsite selle tavalise postiga ja [...]
See spam oli saadetud Äriregistrile avalikustatud e-maili aadressile! Samuti kasutati masspostituse teenuse pakkujat.
Received: by mail2market.net (Postfix, from userid 106)
id 1F9A; Tue, 19 Jan 2010 11:50:02 +0200 (EET)
v
——– Original Message ——–
Subject:
Raamatupidaja.ee maksukoolitused
Date:
Tue, 19 Jan 2010 11:50:02 +0200 (EET)
From:
raamatupidaja.ee <registreerimine . raamatupidaja . ee>
Reply-To:
registreerimine . raamatupidaja . ee
To:
Tere!
Küllap olete kõik kuulnud, et alates 2010. aasta esimesest jaanuarist [...]
Millegi pärast arvab Georg Ots spa teenuse pakkujana tegutsev Norbert AS (varem oli OÜ), et võivad saata oma pakkumisi. Soovi selleks ei ole kindlasti avaldatud. Huvitav on ka asjaolu, et selle spa kodulehe kontaktiks on märgitud Andres Pihor. Kui vaadata selle aadressi järgi domeeni cbd.ee siis ei avanegi midagi. Põhjus on lihtne. Selle taga olnud [...]